top of page

Chokolade er min passion

"Jamen! det her er jo ikke bare chokolade, det er en smagsoplevelse. Jeg har aldrig smagt noget lignende”  

Sådan sagde en kunde, da hun smagte på et af mine stykker chokolade. Den reaktion rammer præcist ned i min mission. Jeg elsker chokolade og jeg elsker produkter af høj kvalitet.

I september 2022 åbnede jeg værkstedet og har siden udviklet mange forskellige chokoladestykker hvor jeg anvender de bedste råvarer. Når jeg laver en ananaskaramel er den rent faktisk kogt på ananas. Derfor tør jeg godt love at hvert stykke en smagsoplevelse.

Det er vigtigt at mine kunder hos mig, får et produkt de ikke kan få andre steder. Derfor byder mit sortiment på mange nye fortolkninger bl.a. en æblekage hvor danske æbler kogt til sylt omsluttes af hvid chokolade og sprøde makroner. Eller det mørke stykke som indeholder en lækker blød karamel kogt solmodne brombær. Der findes selvfølgelig også helt klassiske smage som nougatkuglen. Dog er den forkælet ved at være indpakket i sprøde honning ristede nødder.

Maja

IMG_9070.jpg
bottom of page